Berita Semasa

17 Mei 2019
[1] Majlis Berbuka Puasa Bersama Pihak Pengurusan Kumpulan Yayasan Sabah Peringkat Zon Pedalaman Utara di Surau Kg. Lambanga Baru, Keningau.

[2] Majlis Berbuka Puasa Bersama Pihak Pengurusan Kumpulan Yayasan Sabah Peringkat Zon Pedalaman Selatan di Masjid Kg. Lumadan, Beaufort.

18 Mei 2019
Majlis Berbuka Puasa Bersama Pihak Pengurusan Kumpulan Yayasan Sabah Peringkat Zon Pedalaman Utara di Masjid Perumahan Kalang, Tenom

19 Mei 2019
[1] Majlis Berbuka Puasa Bersama Pihak Pengurusan Kumpulan Yayasan Sabah Peringkat Zon Pantai Barat Selatan di Masjid Al-Hidayah, Pekan Kiulu.

[2] Majlis Berbuka Puasa YAB Datuk Seri Panglima Haji Mohd. Shafie bin Haji Apdal, Ketua Menteri Sabah merangkap Pengerusi Lembaga Pemegang Amanah Yayasan Sabah bersama Mahasiswa/Mahasiswi Institut Pengajian Tinggi di Semenanjung Malaysia.

Media
  • Siaran Akhbar